Weboldalkészítés

Minden általunk készített weboldal garantáltan:
egyedi
Minden projektet az alapoktól személyre szabottan építünk fel.
Modern
Ismerjük és követjük a webfejlesztés legújabb trendjeit.
Gyors
Szélsebes oldalbetöltés, idegőrlő homokórázás nélkül.
Biztonságos
Minden protokollnak megfelelő vírus és spam mentes weboldal.
Esztétikus
Ízléses design, hibátlan megjelenés minden eszközön.
Felhasználóbarát
Informatív és könnyen átlátható látogatóid számára.
Bízd ránk Te is weboldalad elkészítését!

Milyen eszközökkel dolgozunk?

A WordPress egy igen népszerű keretrendszer, ami egyedi és sokoldalú weboldalak alapjaként tud szolgálni. Jól támogatott, folyamatosan fejlesztett és karbantartott, open source, ingyenes eszközöz. Rengeteg külső szolgáltatás fejleszt hozzá saját API-t, bővítményt, így a kompatibilitás legtöbbször készen adott.

Az Oxygen Builder egy elsősorban fejlesztőknek szánt keretrendszer, ami egy az egyben lecserélni a WordPress standard sablon rendszerét, így lehetőséget adva az alapoktól felépített, teljesen egyedi weboldalak, webáruházak létrehozására. Ebből következően az elkészült oldal nem lesz teleszemetelve rengeteg fölösleges kóddal (ami rendszerint sebességgel, biztonsággal és kompatibilitással kapcsolatos problémákat okoz), mint a legtöbb készen megvásárolható webáruház sablon vagy a laikus közönségnek készült oldal építőkkel összedobált weblapok.

Prémium bővítmények

A fentebbi alapokon túl kizárólag jól bevált, kiemelkedő minőségű bővítményeket használunk. Számos prémium bővítmény licencével rendelkezünk, melyeket jelentős kedvezménnyel vagy akár díjmentesen tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben egy probléma megoldásához nem éri meg külön bővítményt telepíteni, vagy egy funkció megvalósításához nem elérhető kifogástalan minőségű és eléggé költséghatékony kész megoldás, akkor megírjuk a szükséges kódokat és elkészítjük a személyre szabott egyedi fejlesztéseket.

Mennyibe kerül egy weboldal?

Természetesen erre a kérdésre nem lehet univerzális, összegszerű választ adni, hiszen weboldal és weboldal között óriási eltérések lehetnek, így elkészítésük költsége is nagy skálán mozog. Az alábbiakban felvázoljuk, hogy egy alap céges bemutatkozó weboldal esetében milyen költségekkel érdemes számolni.

Tárhely és domain

Minden professzionális weboldalnak szüksége van egy jó minőségű tárhelyre és egy saját vagy céges tulajdonban lévő domain névre. (Ez alól kivételt képeznek a különböző bérelhető weboldal és webáruház rendszerek, ahol egy kész, de csak igen korlátozottan testreszabható infrastruktúra áll rendelkezésre.)

Az árak szolgáltatóként és tárhely mérettől, minőségtől függően változnak, de körülbelül ami egy átlag weboldal esetén reális:
3GB tárhely: 10000-15000 Ft/év
5GB tárhely: 15000-22000 Ft/év

Az olcsó, rossz minőségű tárhelyeket érdemes elkerülni, már gyakran biztonsági problémákat és lassú weboldalt eredményeznek.
Ügyfeleink részére kiemelkedő minőségű tárhelszolgáltatást biztosítunk.

.hu domain: 1800-3000 Ft/domain/év
.com, .eu, .info, .net: 3000-6000 Ft/domain/év

Szoftverek (bővítmények, külső szolgáltatások)

A WordPress magán és üzleti célra egyaránt ingyenesen felhasználható.

Az Oxygen Builder teljes verziója jelenleg 179 dollárért vásárolható meg, de mivel a kiemelkedő minőség és költséghatékonyság érdekében minden projektünk Oxygen alapon épül, így azt ügyfeleink számára díjmentesen biztosítjuk.

Előfordul, hogy egy kívánt funkció megvalósításához már létezik jó minőségű készen megvásárolható bővítmény, amivel egy-egy egyedi fejlesztés részben vagy egészben kiváltható. Általában ilyenkor ennek megvásárlása a költséghatékonyabb megoldás. Számos prémium bővítmény licenszével rendelkezünk, melyeket nagy kedvezménnyel vagy akár díjmentesen biztosítani tudunk ügyfeleink számára, ezzel akár több több százezer forinttal csökkentve a projekt költségeit. Minden ilyen felmerülő esetben tájékoztatunk a lehetőségekről, pontos költségekről.

A weboldalhoz / webáruházhoz kapcsolódó külső szolgáltatások költségével is érdemes előre számolni. Ilyen lehet például egy hírlevél küldő vagy egyéb marketing rendszer, CRM, számlázó rendszer, futárszolgálat beépülő moduljai és weboldalon végbemenő tranzakciók költségei.

Munkadíj

Egy céges bemutatkozó weboldal elkészítésének átlag díja 350.000 Ft.

A fentebbi ár tartalmazza mindazt, ami egy egyszerű, de kiváló minőségű bemutatkozó weblaphoz szükséges, azaz

 • a kiválasztott tárhelyszolgáltató technikai paramétereinek átnézését, szükség és lehetőség szerinti finomhangolását
 • biztonsági beállítások teljeskörű elvégzését
 • az oldal alapját képező szoftverek beüzemelését és licensz díjait
 • a weboldal szerkezetének felépítését az adott projekt követelményeinek megfelelően
 • alap design kialakítását, kivitelezését előzetes megbeszélés alapján, garantálva a reszponzív, minden képernyőméreten megfelelő megjelenést
 • az oldal tartalmi elemeinek (képek, szövegek, jogi dokumentumok, stb.) feltöltését és elhelyezését
 • kapcsolati űrlapok elkészítését, a domainhez kapcsolódó e-mail fiókok beállítását
 • az oldal technikai keresőoptimalizálását
 • az oldal sebességének és teljesítményének optimalizálását
 • szükség esetén a weboldal kezelésének bemutatását az illetékeseknek

Az alap munkadíjon felüli opcionális szolgáltatások:

 • egyedi fejlesztést (programozást) igénylő funkciók megtervezése és beépítése
 • külső szolgáltatások bekötése, összekapcsolása (számlázó rendszer, CRM, hírlevél vagy egyéb marketing rendszer, social médiával kapcsolatos plusz funkciók, stb.)
 • rendszeres karbantartás, üzemeltetés
Ha szeretnél egy gyors, biztonságos, minden igényt kielégítő weboldalt, vedd fel velünk a kapcsolatot, és a pontos igények átbeszélését követően részletes árajánlatot küldünk.

Keress minket bizalommal!

Kapcsolat