Webáruház-készítés

Minden általunk készített webáruház garantáltan:
egyedi
Minden projektet az alapoktól személyre szabottan építünk fel.
Modern
Ismerjük és követjük a webfejlesztés legújabb trendjeit.
Gyors
Szélsebes oldalbetöltés, idegőrlő homokórázás nélkül.
Biztonságos
Minden protokollnak megfelelő vírus és spam mentes weboldal.
Esztétikus
Ízléses design, hibátlan megjelenés minden eszközön.
Felhasználóbarát
Könnyen kezelhető számodra és vásárlóid számára egyaránt.
Bízd ránk Te is webáruházad elkészítését!

Milyen eszközökkel dolgozunk?

A WordPress + WooCommerce egy igen népszerű kombináció, ami egyedi és sokoldalú webáruházak alapjaként tud szolgálni. Jól támogatott, folyamatosan fejlesztett és karbantartott, open source, ingyenes eszközök. Rengeteg külső szolgáltatás fejleszt hozzájuk saját API-t, bővítményt, így a kompatibilitás legtöbbször készen adott.

Az Oxygen Builder egy elsősorban fejlesztőknek szánt keretrendszer, ami egy az egyben lecserélni a WordPress standard sablon rendszerét, így lehetőséget adva az alapoktól felépített, teljesen egyedi weboldalak, webáruházak létrehozására. Ebből következően az elkészült oldal nem lesz teleszemetelve rengeteg fölösleges kóddal (ami rendszerint sebességgel, biztonsággal és kompatibilitással kapcsolatos problémákat okoz), mint a legtöbb készen megvásárolható webáruház sablon vagy a laikus közönségnek készült oldal építőkkel összedobált weblapok.

Prémium bővítmények

A fentebbi alapokon túl kizárólag jól bevált, kiemelkedő minőségű bővítményeket használunk. Számos prémium bővítmény licencével rendelkezünk, melyeket jelentős kedvezménnyel vagy akár díjmentesen tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben egy probléma megoldásához nem éri meg külön bővítményt telepíteni, vagy egy funkció megvalósításához nem elérhető kifogástalan minőségű és eléggé költséghatékony kész megoldás, akkor megírjuk a szükséges kódokat és elkészítjük a személyre szabott egyedi fejlesztéseket.

Mennyibe kerül egy webáruház?

Természetesen erre a kérdésre nem lehet univerzális, összegszerű választ adni, hiszen webshop és webshop között óriási eltérések lehetnek, így elkészítésük költsége is nagy skálán mozog. Az alábbiakban felvázoljuk, hogy egy egyszerű alap webáruház esetében milyen költségekkel érdemes számolni.

Tárhely és domain

Minden professzionális weboldalnak szüksége van egy jó minőségű tárhelyre és egy saját vagy céges tulajdonban lévő domain névre. (Ez alól kivételt képeznek a különböző bérelhető weboldal és webáruház rendszerek, ahol egy kész, de csak igen korlátozottan testreszabható infrastruktúra áll rendelkezésre.)

Az árak szolgáltatóként és tárhely mérettől, minőségtől függően változnak, de körülbelül ami egy átlag webáruház esetén reális:
5GB tárhely: 15000-22000 Ft/év
10GB tárhely: 24000-35000 Ft/év

Az olcsó, rossz minőségű tárhelyeket érdemes elkerülni, már gyakran biztonsági problémákat és lassú weboldalt eredményeznek.
Ügyfeleink részére kiemelkedő minőségű tárhelszolgáltatást biztosítunk.

.hu domain: 1800-3000 Ft/domain/év
.com, .eu, .info, .net: 3000-6000 Ft/domain/év

Szoftverek (bővítmények, külső szolgáltatások)

A WordPress és a WooCommerce magán és üzleti célra egyaránt ingyenesen felhasználható szoftverek.

Az Oxygen Builder teljes verziója jelenleg 179 dollárért vásárolható meg, de mivel a kiemelkedő minőség és költséghatékonyság érdekében minden projektünk Oxygen alapon épül, így azt ügyfeleink számára díjmentesen biztosítjuk.

Előfordul, hogy egy kívánt funkció megvalósításához már létezik jó minőségű készen megvásárolható bővítmény, amivel egy-egy egyedi fejlesztés részben vagy egészben kiváltható. Általában ilyenkor ennek megvásárlása a költséghatékonyabb megoldás. Számos prémium bővítmény licenszével rendelkezünk, melyeket nagy kedvezménnyel vagy akár díjmentesen biztosítani tudunk ügyfeleink számára, ezzel akár több több százezer forinttal csökkentve a projekt költségeit. Minden ilyen felmerülő esetben tájékoztatunk a lehetőségekről, pontos költségekről.

A weboldalhoz / webáruházhoz kapcsolódó külső szolgáltatások költségével is érdemes előre számolni. Ilyen lehet például egy hírlevél küldő vagy egyéb marketing rendszer, CRM, számlázó rendszer, futárszolgálat beépülő moduljai és weboldalon végbemenő tranzakciók költségei.

Bankkártyás fizetések díja

Bankkártyás fizetések fogadására számos lehetőség közül lehet választani. Ezeket két jól elkülönülő csoportba lehet osztani: 1. bankok saját hivatalos fizetési termináljai (pl.: OTP, CIB, K&H) 2. pénzügyi közvetítő cégek terminálji (pl.: Barion, Paylike Stripe, Braintree, PayPal)

Minden szolgáltató százalékos költséget számol fel a tranzakciók után, menlyek szolgáltatótól és forgalomtól függően 1% és 3.5% között alakulnak. Ezen felül egyes szolgáltatóknál a százalékos díjon felül még adódik egy tranzakciónként felszámolt fix díj is, jellemzően 70-90 Ft.
A terminál használata a legtöbb szolgáltatónál ingyenes, de egyes bankoknál szerződéskötéskor ki kell fizetni egy egyszeri 30-50000 forintos díjat is.

Választás előtt érdemes alaposan mérlegelni a szolgáltatók közti különbségeket, mert hosszú távon anyagiakban és kényelemben is jelentős különbségek lehetnek.

Munkadíj

Egy használatra kész webáruház elkészítésének átlag díja 490.000 Ft.

A fentebbi ár tartalmazza mindazt, ami egy egyszerű, de kiváló minőségű és azonnal használatba vehető webáruházhoz szükséges, azaz

 • a kiválasztott tárhelyszolgáltató technikai paramétereinek átnézését, szükség és lehetőség szerinti finomhangolását
 • biztonsági beállítások teljeskörű elvégzését
 • az oldal alapját képező szoftverek beüzemelését és licensz díjait
 • a webáruház szerkezetének felépítését az adott projekt követelményeinek megfelelően
 • az áruházhoz kapcsolódó egyéb lapok (pl. bemutatkozás, kapcsolat, impresszum, stb.) elkészítését
 • alap design kialakítását, kivitelezését előzetes megbeszélés alapján, garantálva a reszponzív, minden képernyőméreten megfelelő megjelenést
 • az oldal áruház részen kívüli tartalmi elemeinek (képek, szövegek, jogi dokumentumok, stb.) feltöltését és elhelyezését
 • kapcsolati űrlapok elkészítését, a domainhez kapcsolódó e-mail fiókok beállítását
 • az ügyfél által kiválasztott fizetési rendszer(ek) beépítését
 • az oldal technikai keresőoptimalizálását
 • az oldal sebességének és teljesítményének optimalizálását
 • szükség esetén az áruház kezelésének bemutatását az illetékeseknek

Az alap munkadíjon felüli opcionális szolgáltatások:

 • egyedi fejlesztést (programozást) igénylő funkciók megtervezése és beépítése
 • külső szolgáltatások bekötése, összekapcsolása (számlázó rendszer, CRM, hírlevél vagy egyéb marketing rendszer, social médiával kapcsolatos plusz funkciók, stb.)
 • termék adatbázis (elő)készítése, importálása, termékek manuális feltöltése
 • napi szintű offsite biztonsági mentések kiépítését (nagyobb forgalom esetén, inkább néhány óránkénti), ezzel minimalizálva az adatvesztés kockázatát
 • rendszeres karbantartás, üzemeltetés
Ha szeretnél egy gyors, biztonságos, minden igényt kielégítő webáruházat, vedd fel velünk a kapcsolatot, és a pontos igények átbeszélését követően részletes árajánlatot küldünk.

Keress minket bizalommal!

Kapcsolat