Weboldal / webáruház projekt felmérése

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és küldünk Neked egy árajánlatot a projekt költségeiről! Ha valamiben még bizonytalan vagy, hagyd ki nyugodtan, vagy keress elérhetőségeink valamelyikén!

Weboldal / webáruház projekt felmérés

Személyes adatok

Projekt bemutatása, avagy: mi a weboldal célja?

Pár szó a weboldal céljáról. Üzleti felhasználás esetén néhány szó a mögöttes vállalkozásról. Pontosan milyen szerepet fog betölteni a weboldal az üzletben, mik a vele kapcsolatos elvárások? (Például csak támogató, információs szerepe lesz egy offline vállalkozásban, vagy ez lesz a webáruház, amire az egész vállalkozás épül, stb.)

Domain

Webhosting

Design, grafika, média

Ha van egy régebbi weboldal, abból mi maradjon, mit változtassunk meg?

Sajnos előfordul, hogy még hivatásos grafikus/webdesigner is túlméretes, hibásan körülvágott, összevissza méretarányú médiaelemeket küld, amelyeken még sokat kell igazítani, mielőtt ré­szévé válhatnak egy jó minőségű weblapnak. A fejlesztés megkezdése előtt ezekből mintát ké­rünk, és ha esetleg minőségi problémák merülnek fel, egyeztetünk a szükséges teendőkről, le­hetőségekről.

Frontend működés, funkciók

Minden olyan releváns tényező, dinamikus elem, ami a grafikai terveken nem látszik. Jellemző példák:

  • oldalelem animációk
  • dinamikus tartalmak (pl.: aktuális dátum, bejelentkezett felhasználó neve, devizaárfolyam)
  • pop-up elemek
  • űrlapok extrább funkciói

Kérjük, ide csak felsorolásszerűen írjátok le, mire lenne szükség! A pontos árajánlathoz úgyis egyeztetni fogunk még ezekről a tényezőkről is.

Backend működés, funkciók

Minden olyan dolog, ami a gyári WordPress / WooCommerce admin felülethez és a gyári funkciókhoz képest eltérés, fejlesztés. Jellemző példák:

  • különböző, testre szabott admin felület szerepkörönként
  • egyedi poszt típusok (milyenek, milyen mezőket tartalmaznak, azok hogy fognak működni)
  • egyedi felület adatok feltöltéséhez

Kérjük, ide csak felsorolásszerűen írjátok le, mire lenne szükség! A pontos árajánlathoz úgyis egyeztetni fogunk még ezekről a tényezőkről is.

Webshop lesz az oldalon?

Nem mindegy, hogy pl. sapka - 500 Ft, vagy sapka 5 választható színben, 10 választható méretben, beküldhető felirattal, különböző kombinációkban, különböző árakon.
Például kuponrendszer, pontrendszer, kívánságlista, különböző kalkulátorok, szerepkör szerinti árazás (például külön viszonteladóknak), több deviza megjelenítése, többnyelvű oldal, vagy bármilyen egyedi fejlesztést igénylő extra.
Magyarországon webshop esetében kötelező feltüntetni az impresszumot, általános szerződési feltételeket, adatvédelmi tájékoztatót és a cookie kezelési tájékoztatót. 

Egyéb

Egy weboldal / webáruház biztonságos működéséhez elengedhetetlen annak rendszeres frissítése, karbantartása. Kis oldalak esetében ez nem feltétlen igényel szakmai hátteret, de az alapvető üzemeltetési teendőket legalább heti rendszerességgel mindenképp ajánlott elvégezni. Karbantartási csomagjaink részletei ezen a linken találhatóak:

https://webzperx.hu/wordpress-karbantartasi-csomagok/